Your board for success – Un altfel de Consiliu Director

E timpul să fim realişti. Pe cont propriu, de unul singur, este mult mai greu decȃt să fii sprijinit de prieteni, o echipă competentă sau consultanți profesionişti. De cȃte ori nu ți-ai propus lucruri mărețe, le-ai visat, aproape sigur ai şi început să te ocupi de ele, dar ai renunțat pe parcurs? Cum a rămas cu proiectul tău antreprenorial, în care ți-ai fi împlinit pasiunea? Dar cu super inițiativa care ar fi putut să- ți aducă 10 clienți de top? Poate transformarea ta personală, din punct de vedere fizic, profesional sau spiritual?

Angajamentul privat cu un coach profesionist ajută, acesta te provoacă să-ți detaliezi visul, să-l transformi în obiective, să ai un plan şi să te ții de el. Dar chiar şi aşa, mai ales dacă eşti CEO sau patron, responsabilizarea poate să rămȃnă la nivelul de vorbe, anii pe care i-ai petrecut ca director te-au schimbat. De fapt, tu cui “dai socoteală”? Serios vorbind… Cine are curajul să-ți spună că te mişti prea încet sau ai luat-o total în bălării?

Vrei să schimbi ceva, să ajungi (mai repede) în locul mai bun pe care ți-l doreşti? Dar mai bine să vorbim despre lucruri practice și mai puțin comode: am sesizat că există un mare interes pentru coaching, însă, uneori, tariful pentru un angajament individual poate părea prea mare, sau poate încă nu ți-l permiți.

Te invit să te alături unui grup de oameni curajoşi, să faci parte dintr-un board de creație şi responsabilizare Your Board 4 Success”Consiliul Director al Succesului Tău. Un grup de oameni care lucrează împreună (cel puțin) cinci luni, în care vei avansa cu planul tău, vei cȃştiga încredere, poate şi prieteni pe viață. Ce trebuie să faci, cum creezi şi primeşti sprijin pentru succes? În primul rȃnd, vei da socoteală pentru ce ai făcut în fiecare săptămȃnă. Aştept un email de la tine despre progresul săptămȃnal. Ce ai schimbat, cum te-ai mişcat diferit şi cum ai acționat decisiv. Ce ai greşit şi ce ai învățat. Ceilalți colegi sunt “directorii” care te vor sprijini, îndruma sau mustra. Pe rȃnd, fiecare trece prin acest “raport”. Vei primi coaching, provocări şi susținere. Primeşti idei, provocări şi eşti responsabil alături de ceilalți participanți.

Cum interacționăm? Întȃlnirile săptămȃnale sunt prin video conferință. Lunar sau de două ori pe săptămȃnă n-ar funcționa la fel de bine, trebuie să rămȃnem motivați şi concentrați. E anul unui vis important şi al unei transformări personale. Grupul privat Facebook va fi folosit pentru împărtăşirea de idei, discuții despre progres şi lecții învățate. În plus, sunt disponibil pentru coaching prin email.

Numărul participanților este limitat la 7-8 persoane. Nu este pentru oricine, va fi un proces de selecție, vei primi valoare doar dacă eşti hotărȃt, dispus să îti asumi riscuri şi ai deja o istorie de împliniri şi eşecuri. Căutăm participanți orientați spre acțiune, deschişi să împărtăşească idei, să primească feedback şi să contribuie, în fiecare săptămȃnă. Vineri după-amiază sau sȃmbătă dimineață, alternativ.

Cum funcționează şi de ce sunt şanse bune să reuşeşti? Să o luăm pe rȃnd…Totul începe cu o povocare financiară. Primele două săptămȃni vor fi un adevărat sprint, schimbări accelerate personale, pentru a intra într-un ritm nou. Acțiuni cu impact, contacte cu persoane pe care le consideri importante, şedințe decisive, orice crezi că te ajută să strȃngi bani. Da, e neobişnuit, te invit să ieşi din zona de confort, încă de la început, indiferent de profilul tău personal. Faci față? E doar începutul, aşa va fi tot drumul. Dacă eşti deschis şi determinat, te provoc ca în această primă fază să “produci” 🙂 cel puțin tariful plătit pentru participarea la acest program. Poate scopul tău nu este să cȃştigi mulți bani? OK, provocarea rămȃne. Strȃnge o sumă pe care să o donezi sau să o foloseşti într-un scop caritabil. Orice este posibil, dacă îți doreşti, acționezi şi primeşti/obții sprijin.

Optiuni1

A două fază, motoarele sunt deja încălzite. Ai reuşit să înveți ceva şi să te obişnuieşti cu lucruri pe care poate nu îndrăzneai să le faci? Mergem mai departe… Etapele de creştere vin sprijinite de o structură: o viziune puternică şi detaliată, elaborarea strategiei şi a planurilor, schimbările de mentalitate şi învingerea temerilor, dezvoltarea de abilități şi optimizarea mediului tău, pentru o energie cu care să poți muta munții.

Vrei să fii unul dintre participanți? Trimite-mi un email şi hai să stăm de vorbă, să programăm o convorbire telefonică. Scrie-mi, de ce vrei să vii alături de noi in Consiliul Director al Succesului Tău? Care sunt punctele tale tari? Ce ai vrea să creezi, pentru tine?

Spuneam că nu e pentru oricine. Aşa e, trebuie să vrei să te schimbi, să îți asumi riscuri şi să accepți jocul în afara zonei de confort. Nu oricine este în această etapă şi îşi permite tariful de participare. Anul trecut am organizat mai multe întȃlniri directe cu oameni de calitate şi ambițioşi, într-un grup de tip mastermind team. Participarea a fost gratuită, pe bază de invitație. Au ieşit lucruri frumoase, o energie constructivă, spiritul a fost de camaraderie între oameni aflați la un nivel comparabil, dar lucrurile au luat-o pe o pantă descendentă în ceea ce priveste venirea la întȃlniri. Am învățat de-a lungul timpului că procesele trebuie să fie cȃt mai simple şi accesibile (de aceea ne vom întȃlni online) iar lucrurile gratuite aduc, de obicei, o implicare redusă. Angajamentul ți-l întăreşti prin înțelegerea “de ce”-urilor dar şi prin investiția pe care o faci.

Investiția de participare la acest program constă în timpul tău (două ore în fiecare săptămȃnă), acceptarea provocării de a face lucrurile diferit şi plata unei taxe de 2900 de euro + TVA, la începutul programului. Este ce îți trebuie, dar îți este mai uşor cu două rate? OK, este posibil, 1550 de euro la începutul programului şi 1550 după primele trei luni. Sunt banii tăi, fă bine să merite: să îți atingi un obiectiv dorit de mult, profesional sau personal, să te schimbi, să îți scoți înzecit investiția sau orice altceva îți propui.

ArticolCoachingWorldViorelEşti gata să te înscrii? Trimite un email despre intențiile şi motivația ta şi hai să vorbim! Adresa marketing (la) mtw (punct) ro îți stă la dispoziție pentru acest proiect.


This entry was posted in Coaching and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 × = fourteen