Speaker

Dacă tu şi compania ta funcționați la turație maximă, totul merge bine, productivitatea e sus de tot, iar oamenii sunt fericiți, perfect, țineți-o tot aşa, felicitări, mi-e greu să spun că am de ce să vin să vorbesc, speech-ul meu nu aduce valoare.  Sunt totuşi cazuri (izolate :)) cȃnd clienții simt nevoia unei energizări, sau unui nou început,  pentru un impact mai mare în unele zone ale performanței şi motivației. Pentru creşterea implicării sau găsirea unor resurse interne de dezvoltare.

Stilul meu este direct, cu momente de “entertainment”, dar poți fi convins/ă că totul este pe un fond serios, vom merge în viteză şi vom experimenta stări în afara zonei de confort, cu multă valoare pentru participanți. Sunt diferit pentru că înțeleg business-ul, din perspectivă “corporatistă”, am o diplomă Executive MBA, cu viziune antreprenorială şi suflet liber de scafandru călător în toată lumea.

2016 a venit cu o recunoastere importanta, Master Certified Coach (MCC), primul roman care a primit aceasta certificare de la International Coach Federation. Principalele mele preocupari, pentru training si conferinte, sunt in acest moment legate de executive coaching si pregatirea coachilor profesionisti.

De-a lungul timpului, am făcut şi prezentat situații trimestriale de afaceri ce se întindeau pe_MG_8862 zeci de pagini Excel, am condus echipe mari şi mici, cu bune şi rele, am pornit companii de la zero, am pierdut şi am cȃştigat bani personali.  Am făcut greşeli, unele nici nu vi le puteți imagina, şi am învățat. Vorbesc “pe bune”, fără bullshit-uri de complezență, fără entuziasme naive şi “texte” deplasate.  Acum sunt coach, trainer si speaker, instructor de diving şi de prim-ajutor. Vin la diverse evenimente şi conferințe, lucrez cu drag pentru orice industrie, am avut numeroase angajamente pentru IT, Pharma, Banking, Media, FMCG, studenți, antreprenori, medici şi asociații profesionale.

Dacă te gȃndeşti că ai avea nevoie de o astfel de persoană la evenimentul pe care îl organizezi, dar nu vrei să rişti, să ți se spună, după, că ai angajat pe cine nu trebuia, poți să găseşti pe Linkedin recomandări de la clienți, sau scrie-mi. Cea mai bună adresă este marketing (la) mtw (punct) ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 5 = twelve