GET READY – Pregăteşte-te pentru examenul şi procesul de aplicare ICF (Simulare de examen)

Ai absolvit o şcoală de coaching şi îți doreşti certificarea individuală (ACC, PCC)? Este timpul să participi la singurul workshop care te pregăteşte pentru examenul teoretic, Coach Knowledge Assesment, printr-o simulare de 50 de întrebări, concepute de noi pe tematica şi după modelul ICF. Examenul online (CKA) este una dintre cerințele obligatorii ICF, mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial: http://coachfederation.org/credential/landing.cfm?ItemNumber=2199&navItemNumber=744

Facilitez personal acest antrenament practic, te aştept la Bucureşti, pe data de 27 iunie, între orele 17.30 şi 20.00.

Agenda serii include şi o sesiune de coaching între participanți, care va fi analizată pe baza tabelelor de competențe fundamentale, precum şi o sesiune deschisă de întrebări şi răspunsuri.

Tariful de participare este de 65 de euro + TVA/persoană. Summer bonus: Vino împreună cu un prieten sau coleg din şcoala ta de coaching şi veți plăti un tarif total de 75 de euro + TVA (pentru două persoane). Mai multe informații şi înscrieri (în limita locurilor disponibile) pot fi obținute la marketing (la)mtw (punct) ro .


This entry was posted in Coaching. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − = 1