MSM si BSM revendica Maastrichtul

N-am inteles cum e posibil ca doua scoli de business din Romania, MSM si BSM, sa aiba programe cu aceeasi universitate, Maastricht School of Management, se pare un fel de Mecca al parteneriatelor la distanta. MSM, MBA-ul canadian din ASE, trimite studenti la specializare in Olanda, optional anul acesta, dar obligatoriu de la anu’. Asociatia Maastricht School of Management Bucharest face in Romania programul MBA in strans parteneriat, cu diplome (degree) emise de scoala olandeza. Ce mai intelegi, cine e ce, si cu cine?


This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to MSM si BSM revendica Maastrichtul

 1. Doina Minca says:

  MSM = Maastricht School of Management. Deci e foarte simplu: Bucharest School of Management e in parteneriat cu Maastricht si atat.

  Iar referitor la cei care fac specializare in Olanda, din cate stiu eu e un proiect finantat de Uniunea Europeana (parca asa am citit) al celor de la BSM si Telfer School of Management, care organizeaza impreuna de ani de zile MBA Romano – Canadian. Iar proiectul asta presupune mai multe, business trip-uri pentru studenti, colaborare intre profesorii romani si olandezi pentru schimb de experienta etc.

 2. Vlad says:

  Fiind doar o saptamana, imagineaza-ti ca a fost vorba doar de un schimb de experienta. SI inca unul foarte bun de altfel.

 3. Qin says:

  Am mai fost si in alte schimburi de experienta insa acesta nu a fost doar cel mai frumos ci si cel mai…util.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


five − 1 =