MSM amȃnă programul care ar fi trebuit să înceapă în mai

Maastricht School of Management Romȃnia (MSM -RO) nu va începe programul MBA luna viitoare, aşa cum era planul inițial, ci în septembrie, pentru a avea timp să constituie o grupă mai “consistentă”. MSM spera să aibă două serii anul acesta, una care să înceapă cursurile în mai, iar cea de-a doua în toamnă. In acest sens, reprezentanții şcolii şi profesorii asociați (în special Marius Ghenea) au susținut o campanie destul de agresivă de promovare şi întȃlniri directe cu potențiali studenți, în Bucureşti, dar şi în alte oraşe.

Se pare că, deocamdată, socotelile nu arată bine, de altfel cred ca planul a fost prea optimist încă de la început, cel cu două serii (40-50 de oameni, în total) mizȃnd prea mult pe puterea de a vinde programul dată de participarea ca profesori asociați a unor oameni cu renume în comunitatea de business, precum Adrian Stanciu sau Marius Ghenea.

Echipa locală MSM, Dorina Surugiu şi Oliver Olson, a participat astăzi la evenimentul Access MBA, un format eficient de întȃlniri 1:1 între reprezentanții şcolilor şi posibilii candidati, cu speranța prezentării programului către persoane care deja sunt interesate de un MBA: “Ne bazăm foarte mult pe astfel de întȃlniri, importanța lor în activitățile noastre de marketing este de aproape 50%, prin contactul direct cu candidați, şi posibilitatea de a continua relația cu aceştia” – spune Olson (n.r. acces la baza de date).


This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 + = sixteen