Do you remember the time? :)

Zilele acestea absolventii (E) MBA aniverseaza un an, doi, cinci, zece sau mai multi, cu gandul la fostii colegi si vremurile minunate din timpul scolii de business. Eu sunt din generatia 2006, deci aniversez cinci ani de la primirea diplomei. Ce vremuri… un fel de “tabara de adulti”, doi ani concentrati pe invatarea si exersarea unor abilitati de business. Pacat ca nu reusim sa ne vedem mai des, asa cum ne-am promis la finalul scolii.

Un alt absolvent al aceleiasi generatii, Rasvan Baltag, se uita analitic si putin nostalgic la ultimii cinci ani si perioada MBA: “Au fost 5 ani plini,  cu boom si cu criza, cariera a avut de toate, de la momente antreprenoriale total noi la restructurari de personal si linii de afaceri. MBA-ul a fost bun din 2 motive: a avut un aport de cunostiinte care mi-a dat incredere ca ceea ce fac e “ ca la carte” si a adus un grup relational deschis, amiabil, partenerial. Imi lipseste senzatia de “studentie tardiva” pe care-o aveam atunci, de elev tomnatic, cu bancurile si amuzamentul aferent.”

Daca ati terminat un MBA, astept cu maxim interes amintirile sau invatamintele din scoala, aici, la comentarii. Puteti si sa-mi trimiteti si un email, la editor@blogulmba.ro, sa publicam un post mai mare.


This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ nine = 16