Conversații de coaching pentru lideri şi manageri Cluj-Napoca, 9 martie

Acest program introduce modelul de comunicare de tip coaching, pentru obținerea unor rezultate mai bune în echipă. Paşii simpli şi structura acest workshop vă vor echipa cu mai multă încredere şi o abordare practică prin care conversațiile cu colegii sau subordonații vor deveni motivatoare şi adevărate experiențe de dezvoltare.  Trei ore si jumătate, după-amiaza, un fel de “best of” (introductiv) al cursurilor de două zile.

Cui se adresează? Directorilor generali, managerilor şi leaderilor de echipă, fără să fie nevoie de un training prealabil sau experiență de coaching.

Coaching conversation Cluj

De ce ai vrea să introduci coachingul în viața de zi cu zi a organizației? Dilema „to coach or not to coach”, într-un cadru organizațional, poate fi rezolvată prin concentrarea pe dobȃndirea şi folosirea unor abilități de coaching, „coaching skills”, la momentul potrivit. Pe fond, nu contează atȃt de mult cum îți spui, ce pălărie porți atunci cȃnd ai o conversație productivă, concentrată spre soluții, cu un limbaj folositor, în care partenerii se ascultă cu adevărat, pun întrebări cu sens şi îşi asumă responsabilități clare. Un manager bun, implicat în susținerea colegilor (pentru îndeplinirea obiectivelor), dobȃndeşte prin exersarea acestor abilități anumite comportamente sau reflexe, care pot fi folosite şi în alte contexte, în relația cu partenerii sau în comunicarea cu clienții. Participanții vor descoperi principiile coachingului, aplicate la situațiile manageriale, vor avea ocazia să exerseze şi să îşi creeze propriul plan de acțiune.

Mai multe informații despre coaching managerial sunt disponibile în acest articol publicat de Revista Cariere: http://www.cariereonline.ro/articol/iti-place-ideea-de-coaching-dar-inca-nu-stii-cum-o-poti-aplica-din-pozitia-de-manager

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit

Pentru inscrieri si tariful de participare, trimite un email la marketing (la) mtw (punct) ro.


This entry was posted in Coaching and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three × = 15