Coach certificat de International Coaching Federation, PCC

Acesta este cel mai înalt nivel acordat de ICF coachilor din Romania, titulatura atestă competențe ridicate de coaching, pe baza unui proces îndelungat de pregătire, supervizare şi experiență profesională. Mi-a luat ceva timp, mai bine de cinci ani, dar a fost o călătorie frumoasă. Si e doar la început.

Nivelul profesional PCC se acordă în condiții exclusive, este nevoie de pregătire riguroasă, cel puțin 750 de ore experiență concretă cu clienți de coaching, precum şi promovarea unui examen teoretic şi practic. Pentru a obține certificarea, mai multe înregistrări ale unor sesiuni reale sunt ascultate şi evaluate de un examinator ICF care deține cea mai înaltă certificare, Master Certified Coach.

Efortul de obținere a acestei certificări este uriaș, atât ca volum de cunoștințe acumulate, zile numeroase de training şi supervizare, cât și în ceea ce privește experiența practică, demonstrată în peste 1300 de ore de coaching. Sunt bucuros că, la finalul acestui proces, mă pot alătura grupului restrâns de PCC din comunitatea românească de coaching, dar cea mai mare satisfacție o am, în continuare, pentru schimbările în bine pe care clienții mei își găsesc motivația să le facă.

In afara de programele de training, sunt acum implicat în coaching individual si de echipa, supervizare si programul open Academia de Coaching pentru Manageri.


This entry was posted in Coaching and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 − one =