Adrian Furnică, Depozitul de Calculatoare: “MBA-urile sunt inutile pentru afacerile din România”

Avem în pregătire interviul (deja făcut) cu Adrian Furnică (Furi), despre MBA. Este nevoie de şcoală de business pentru a face afaceri de succes în România? Furi este convins că asta este o mare prostie, timp pierdut, MBA-urile te pregătesc pentru afaceri într-un mediu normal, cu legislaţie stabilă şi modele de business bazate pe predictibilitate, ceea ce nu se întâmplă în România. “Şcoala vieţii” este mai bună, înveţi în condiţii grele, reale, numai asta te învaţă să îţi înţelegi clienţii şi cum să te descurci cu autorităţile, spune cel care se mândreşte/laudă cu mii de oameni formaţi la “cea mai buna scoala de business de IT( si nu numai ) din Romania”. Puţină răbdare, îl publicăm cât mai repede, pregătirile unui material cu video sunt ceva mai consumatoare de timp.


This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Adrian Furnică, Depozitul de Calculatoare: “MBA-urile sunt inutile pentru afacerile din România”

  1. Pingback: Tweets that mention Adrian Furnică, Depozitul de Calculatoare: “MBA-urile sunt inutile pentru afacerile din România” | BlogulMBA -- Topsy.com

  2. razvan says:

    partial de acord . de ce partial ? eu am absolvit ASEBUSS in 1997 , anul in care mi-am si inceput propria afacere . atunci da , un MBA te ajuta sa vezi lucrurile altfel , din anumite puncte de vedere aveai un atu pe care multi nu-l aveau . acum insa… la modul la care se fac afacerile acum nimic nu mai conteaza in afara de relatii cat mai multe , ceva bani si mult noroc .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = nine